Jouw Starter kit KortingsbonWat zijn de spelregels?


De basis spelregels zijn:

 • Je mag 1 originele bon per persoon inleveren
 • Je kunt de bon maar 1 keer gebruiken
 • Maximaal 2 producten per bon
 • Je kunt de bon inleveren bij alle Etos winkels waar Cottons -speciaal voor tieners- wordt verkocht
 • De deelnemende producten zijn: Cottons Teen Tampons 12 stuks en Cottons Teen Mini Pads 10 stuks
 • De Starter kit is te koop bij de grotere Etos winkels.
  Klik hier om te zien welke Etos winkels de starterskit verkopen.
 • De bon is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
 • De looptijd van de bon is van 6 augustus 2018 t/m 31 december 2018

 

Wil je de volledige actievoorwaarden nalezen?

Dat kan, je vindt ze hieronder:

 1. De Cottons & Etos Kortingsbon loopt van 6 augustus 2018 t/m 31 december 2018 (hierna: de Actie) en wordt aangeboden door The BrandParents, exclusief Cottons distributeur voor de Benelux, Postbus 37, 1250 AA, Laren (hierna: The BrandParents).
 2. De Actieperiode loopt van maandag 6 augustus 2018 t/m maandag 31 december 2018.
 3. Aan de Actie kan door alle klanten worden deelgenomen (hierna: de Deelnemer) die tijdens de actieperiode een Cottons Starter kit hebben gekocht bij Etos, met daarin de Kortingsbon.
 4. Aan de Actie kan worden deelgenomen door in de Actieperiode Cottons aankopen te doen bij een deelnemende winkel van Etos (hierna: Winkel). Middels de overhandig van de originele Kortingsbon.
 5. De Actie houdt in dat klanten gedurende de actieperiode bij de aankoop van een van de aan de actie deelnemende verpakkingen Cottons een korting ontvangen van 60 eurocent op 1 verpakking.
 6. Geldige en deelnemende Cottons dameshygiëne producten (hierna Producten) zijn: Cottons teen tampons regular 12 stuks (EAN 9318153001258) en Cottons teen mini pads 10 stuks (EAN 9318153001234). Alle overige Cottons producten zijn van deelname uitgesloten. Het kan voorkomen dat niet alle deelnemende producten bij iedere Winkel deelnemen.
 7. De Actie geldt niet in combinatie met andere (kortings)acties.
 8. De Kortingsbon en daarmee de Actie zijn alleen inwisselbaar bij een van de deelnemende Winkels.
 9. De Actie geldt éénmalig en kan maximaal 1 keer per persoon worden gebruikt.
 10. De Kortingsbon kan niet worden ingewisseld voor (contant)geld, of goederen of andere zaken. De Kortingsbon is geldig tot en met de geldigheidsdatum die vermeld staat onder 2.
 11. De Kortingsbon kan alleen worden ingewisseld voor een korting bij de gelijktijdige aankoop van een verpakking van een van de deelnemende Producten.
 12. De Actie dient direct bij de aankoop van maximaal 2 deelnemende Producten aan de kassa te worden verrekend door de Winkel, met de Deelnemer.
 13. Kortingsbonnen die niet gelijk met een aankoop van een of meer deelnemende Producten worden aangeboden zijn ongeldig.
 14. Indien een Winkel niet meewerkt of wil meewerken met de Actie, of om welke reden dan ook de Kortingsbon niet accepteert, of als Cottons producten (tijdelijk) zijn uitverkocht heeft Deelnemer geen enkele vordering in welke vorm dan ook op The BrandParents en vervalt de geldigheid van de Kortingsbon en daarmee de Actie.
 15. The BrandParents behoudt zich het recht voor om de Actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Hiervan zal mededeling worden gedaan op www.cottonswomen.nl/starterkitkortingsbon.
 16. Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de Actie kunnen van deelname worden uitgesloten. Tevens kan het eventuele onterecht verstrekte korting teruggevorderd worden.
 17. Deze Actie is uitsluitend geldig binnen Nederland.
 18. Op deze Actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Voor zover deze op onderhavige Actie van toepassing is, handelt The BrandParents in het bijzonder in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
 19. The BrandParents is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
 20. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door The BrandParents.
 21. Klachten over deze Actie kunnen schriftelijk kenbaar gemaakt worden bij The BrandParents, afdeling Consumentenservice, onder vermelding van ‘Cottons Starter kit Kortingsbon’. Postbus 37, 1250 AA Laren.
 22. Door deelname aan de Actie verklaart de Deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande Actievoorwaarden.
 23. Deze actievoorwaarden zijn te vinden op www.cottonswomen.nl/starterkitkortingsbon.

 

Versie 1, augustus 2018