ONS VERHAAL

Cottons heeft al miljoenen vrouwen over de hele wereld geholpen bij het maken van een natuurlijke keuze. Hoe? Door ’s werelds eerste tampon te maken die volledig uit katoen bestaat. Ontstaan ‘down under’ – dus in Australië – produceren wij het beste voor ‘down under’. En dat doen we inmiddels al in 15 landen. Met de tampons, het maandverband, de inlegkruisjes en het kraamverband van Cottons weet je zeker dat je het meest kwetsbare deel van je lichaam zo goed mogelijk beschermt. Wees lief voor je lijf en kies katoen!

OVER ONS

Cottons is een Australisch familiebedrijf dat in 1995 werd opgericht in Melbourne. Sindsdien geven wij vrouwen een natuurlijk alternatief voor alle synthetische producten die op de markt zijn. Onze tampons, maandverband en inlegkruisjes zijn namelijk van 100% katoen en chemicaliënvrij geproduceerd.
Heel veel vrouwen zijn hier blij mee. En daardoor groeien wij. Inmiddels zijn wij in 15 verschillende landen actief, waaronder sinds 2010 in Nederland.
Cottons maakt het verschil. Laat ons jou ook overtuigen van onze kwaliteit en het gebruiksplezier!

COTTONS MAAKT HET VERSCHIL

WAAROM ZOU JE KIEZEN VOOR COTTONS?

Omdat Cottons over katoen gaat, over je fijn voelen. En dat kun je wel gebruiken tijdens de zwaarste dagen van de maand.

Cottons biedt je hiervoor alles wat je nodig hebt: tampons, maandverband en inlegkruisjes. Ben je net bevallen, dan staan wij je bij met Cottons kraamverband en zoogcompressen.

Allemaal van 100% eersteklas & chemicaliënvrij katoen voor een comfortabele, effectieve en hypoallergene bescherming. Je voelt je fris en zeker, want katoen absorbeert zoals geen enkele andere stof dat doet.

WEET JIJ WAT ER IN JE TAMPONS ZIT?

Als je bewust leeft, let je op wat er in je voedsel zit. Maar kijk je weleens op de verpakking van je tampons om te zien wat erin zit? En wat jij dus in je lichaam brengt? In tegenstelling tot veel andere merken, gebruiken wij bij de fabricage natuurlijk, zacht katoen. Bovendien zijn onze tampons biologisch afbreekbaar.

Met Cottons zorg je niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de wereld.